Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Vantaa| LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT VANTAAN ALUEELLA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

Onko rakennuskohteesi tai kotisi Vantaan alueella ja tarvitset apua putkitöissä tai lvi-asentamisessa? Ehkä sinulla on käynnissä kylpyhuoneen remontti ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Ota yhteyttä silloin LVI-palvelu Kipinään, olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat.

Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymisessä. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa. Kaikki putkiasentajamme ovat luotettavia alan ammattilaisia, jotka myös mielellään opastavat asiakkaita tuotteiden käytössä.

Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle työnsä osaava putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista ja putkitöistä. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkuus on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Voit luottaa aina, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on laadukasta ja pitkäikäistä.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme auttaa sinua. Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään.

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaita Vantaan alueella. Olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Palvelumme kattavat niin yrityksien kuin yksitystalouksien tarpeet ja kyseessä voi esimerkiksi olla vanhempi omakotitalo tai uusi kerrostalo.

Kerro meille kohteestasi ja jätä meille tarjouspyyntö. Kysy myös meiltä projekteihin apua, joissa on kiireellinen aikataulu. Autamme mielellämme – otathan yhteyttä jo tänään ja aloitetaan projekti mahdollisimman pian!