Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Sipoo | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT SIPOOSSA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Sipoon alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Samalla myös neuvomme tuotteiden käytössä ja autamme toki myöhemminkin, jos sinulla on kysyttävää tuotteiden toiminnasta.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on aina laadukasta ja pitkäikäistä.

Teemme työmme aina laadukkaasti, siististi ja kustannustehokkaasti. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkus on aina ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Ota siis yhteyttä jo meihin nyt ja kerro millainen kohteesi on.

Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme näin asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymisessä.

Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista. Työmme on aina asiakaslähtöistä ja pohjautuu asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin remontin yhteydessä.

Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään. Ota yhteyttä LVI-palvelu Kipinään, sillä meillä on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat ja autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa. Kuulemme mielellämme kohteestasi jo tänään!

Kerro meille tarpeestasi ja keskustelemme projektistasi lisää. Työmme teemme aina sinun toiveisiisi pohjautuen. Soita tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian ja pääsemme aloittamaan työn. Kuulemme mielellämme myös kiireellisistä projekteista.